Ανακοινώσεις - Αποφάσεις Δ.Σ, Δελτία Τύπου

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

Αυγούστου 8, 2012 • By

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ (ΕΝ.Ι – Ε.Ο.Π.Υ.Υ)

Κηφισίας 18, 11526, Αθήνα. Τηλ. – Fax: 2107785805

www.eni-eopyy.net , www.eni-eopyy.gr, email: eni.eopyy@gmail.com

Αθήνα 8/8/2012

           Πρός όλα τα ΜΜΕ, την ηγεσία του Υπ. Υγείας, τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρα και τους ιατρούς της Αθήνας.

 

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών 

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του κ. Γ. Πατούλη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά  μας για στήριξη και αλληλεγγύη από τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας, εν’ όψη των κινητοποιήσεων που έχουμε ήδη εξαγγείλει  με ανοικτή μας επιστολή προς τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μ. Σαλμά από 24/7/2012 ( http://eni-eopyy.net/2012/07/24/στά-όρια-της-κατάρρευσης-η-πρωτοβάθμι/) και τις οποίες ξεκινούμε να τις υλοποιούμε από την Δευτέρα 20/8/2012.  ( http://eni-eopyy.net/2012/08/07/αναστολή-συνεργασίας-των-συμβεβλημέ/)

Η ανταπόκρισή του μας ικανοποιεί ιδιαίτερα καθώς και ο ΙΣΑ, μαζί με εμάς, προκήρυξε καθολική απεργιακή κινητοποίηση, σε περίπτωση που το Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΠΥΥ δεν αποπληρώσουν πλήρως τα δεδουλευμένα των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιατρών μέχρι και τον Ιούνιο του 2012 στηρίζοντας έμπρακτα τους ιατρούς μέλη του. (http://www.isathens.gr/syllogos/arxeio-drasewn-isa/arxeio-syndikalistiko/900-apergiaki-kinitopoisi-meta-20-avgoustou-giatrwn-eopyy-an-den-yparxsei-pliromi.html)

Ευελπιστούμε όλοι οι συνδικαλιστικοί και θεσμικοί φορείς των Ιατρών να δώσουν την απαραίτητη κάλυψη και στήριξη για τη δίκαιη διεκδίκηση των δεδουλευμένων αμοιβών των μελών τους, καθώς τέτοιες ενέργειες κάνουν πράξη το αίτημα για καθολική ενότητα του ιατρικού σώματος.  

Βέβαιοι για την επιτυχία των κινητοποιήσεων και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την ΕΝ.Ι. – Ε.Ο.Π.Υ.Υ

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γεν. Γραμμ.

                           Γ. Ελευθερίου                                                 Εμ. Πολυζόπουλος