Δελτία Τύπου

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ στηρίζει την απεργία των εργαστηριακών ιατρών που έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ για τις 6 και 7 Νοεμβρίου

Νοεμβρίου 5, 2013 • By

Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥΑθήνα 6/11/2013

 Δελτίο Τύπου

 ΘΕΜΑ: Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ στηρίζει την απεργία στις 6 και 7 Νοεμβρίου των εργαστηριακών ιατρών που έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ στηρίζει την απεργία στις 6 και 7 Νοεμβρίου των εργαστηριακών ιατρών (ΠΟΣΙΠΥ) που έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ με κύριο αίτημα την απόσυρση των αναδρομικών “κουρεμάτων” (rebate και clawback), καθώς τα περισσότερα εργαστήρια – ιατρεία οδηγούνται σε οριστικό “λουκέτο”. Τα συνεχή κουρέματα τόσο των εργαστήριακών όσο και των κλινικών ιατρών έχουν καταστήσει πολύ πιθανή την πλήρη κατάρρευση των ιδιωτικών δομών υγείας.
Καλούμε τον ΕΟΠΥΥ να αποπληρώσει άμεσα τα ληξιπρόθεσμα και τα τρέχοντα χρέη του προς τους ιατρούς καθώς και να αναστείλει ΑΜΕΣΑ τα άδικα και παράνομα αναδρομικά “κουρέματα” !

Οι ιατροί όλοι μαζί ενωμένοι διεκδικούμε καλύτερες υπηρεσίες υγείας για τους ασφαλισμένους καθώς και το δικαίωμα μας στην επαγγελματική επιβίωση.

Από το γραφείο τύπου της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ
Τηλ. Επικοινωνίας: 2107785805 – 6944542664