Γενικά

Χαρείτε τους ….

Φεβρουαρίου 14, 2013 • By

kraugi

Χαρείτε τους … και ενώ οι “δημοκράτες” του ygeianet βάζουν την απάντηση στην επιστολή της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ, ουδέποτε δημοσιεύσαν την αρχική επιστολή μας !!!

Πληροφορούμε τον κ. Πυρπασόπουλο ότι αν και Πρόεδρος του ΙΣΧ, γνωρίζει πολύ λιγότερα από τα μέλη του καθώς από τους 17 συμβεβλημένους ιατρούς με τον ΕΟΠΥΥ στην περιοχή του , τα 10 είναι εγγεγραμμένα μέλη της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ, αποδεχόμενοι το καταστατικό της ! Επίσης το γεγονός ότι δήθεν “δεν γνωρίζουμε τον κ. Ελευθερίου” τον εκθέτει ως Πρόεδρο του ΙΣΧ, ως συνδικαλιστή και ως υποψήφιο στις τελευταίες εκλογές του ΠΙΣ, καθόσον όφειλε να γνωρίζει τα μέλη του ΑΠΣΙ του ΠΙΣ ! Ο κ. Ελευθερίου εκλέχθηκε μέλος του ΑΠΣΙ και όφειλε να τον γνωρίζει. Τα “χωριάτικα” και τις “εξυπνάδες” να τις αφήσει για τους αφελείς. 

Σε κάθε περίπτωση δεν απαντά στο βασικό ερώτημα αν θα προβεί σε διώξεις συναδέλφων του, και αν αποδέχεται το Σύνταγμα, τους Νόμους και τον Χάρτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για να ξέρουμε και εμείς αν θα πρέπει να ετοιμάσουμε τις μηνυτήριες αναφορές και πότε να τις στείλουμε! Τέλος εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός ότι αν και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ που με σφοδρότητα μάχεται την κυβερνητική πολιτική την ίδια στιγμή αποτελεί το απόλυτο δεκανίκι του κυβερνητικού – μνημονιακού Προέδρου του ΠΙΣ δηλώνοντας μάλιστα με περηφάνια “Σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΠΙΣ και του Προέδρου που αναδείχθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες είτε μας αρέσουν  είτε όχι.”, θα κριθεί και αυτός από το ιατρικό σώμα όταν έρθει η στιγμή !

ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ

http://www.ygeianet.gr/keimeno.php?id=34721