Γενικά

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΟΠΥΥ ενημέρωσαν το Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά η Ένωση Γιατρών ΕΟΠΥΥ

Ιανουαρίου 9, 2013 • By

Με την Ένωση Γιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΥ-ΕΟΠΥΥ) συναντήθηκε ο πρόεδρος και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κατόπιν σχετικού αιτήματος της ένωσης, την οποία εκπροσώπησε στη συνάντηση ο γενικός γραμματέας, ιατρός αγγειοχειρουργός, Χρήστος Παπασιδέρης. Στόχος ήταν η ενημέρωση από πλευράς ΕΝΥ-ΕΟΠΥΥ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΟΠΥΥ.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της ένωσης έκανε λόγο για «υγειονομική βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί λόγω της αδυναμίας του ΕΟΠΥΥ να ανταπεξέλθει στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του προς τους ασφαλισμένους και τους ιατρούς».

Από την πλευρά τους ο πρόεδρος, Αδριανός Μιχάλαρος, και οι σύμβουλοι του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά τόνισαν ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, οι Έλληνες επιστήμονες είναι εκείνοι που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανόρθωσή της και συμφώνησαν στο να προωθήσουν τα αιτήματα της ένωσης σε κάθε αρμόδιο φορέα και σε συνεργασία, που θα αναπτύξουν και με άλλους επιχειρηματικούς φορείς.