Πολυμέσα

H ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ συνεπής στις εξαγγελίες της δίνει τον αγώνα για να φέρει τα προβλήματα του ΣΥΝΟΛΟΥ των ιατρών κλινικών ΚΑΙ εργαστηριακών , συμβεβλημένων και μη στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Δεκεμβρίου 17, 2012 • By

H ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ συνεπής στις εξαγγελίες της δίνει τον αγώνα για να φέρει τα προβλήματα του ΣΥΝΟΛΟΥ των ιατρών κλινικών ΚΑΙ εργαστηριακών , συμβεβλημένων και μη στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Σας καλούμε σε ενότητα, αγωνιστικό πνεύμα και συσπείρωση προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά τα δίκαια αιτήματά μας. Είμαστε σε διάταξη μάχης και δεν δικαιολογείται καμία μεμψιμοιρία, κοιτάμε μπροστά διεκδικούμε με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία αυτά που μας ανήκουν. Λέμε όχι στα κουρέματα και τα ατελείωτα χρέη, λέμε όχι στην πορεία φθορά που κάποιοι θέλουν να μας επιβάλουν. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δείτε από το 37′ και μετά …

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=235315

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TFjtLI-IzRI&w=560&h=315]

Προσέξτε ιδιαίτερα το κομμάτι για τα κουρέματα και κυρίως τον τρόπο που κλείνει ο φίλος φαρμακοποιός. Δεν θα μείνει κοκαλάκι για τους υπόλοιπους και κάποιοι βλέπουν ότι τα αιτήματά μας έχουν ικανοποιηθεί και δεν μιλάνε !!! Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε μέχρι να ξυπνήσει και ο τελευταίος γιατρός !