Δελτία Τύπου

Οι Ιατροί παραμένουν στη θέση τους – #menoumespiti

Μαρτίου 16, 2020 • By

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Κάθε ανθρώπινη ζωή έχει ανεκτίμητη αξία και πρέπει όλοι να δείξουμε αίσθημα ευθύνης ώστε να περιορίσουμε όσο γίνεται τον αριθμό των κρουσμάτων. Οι πολίτες μένοντας στο σπίτι τους, περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, ξεπερνώντας κάθε ανθρώπινο όριο, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους. Ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα, όλοι μαζί θα κερδίσουμε και αυτό τον «πόλεμο».

Όλοι τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και τους κανόνες συμπεριφοράς σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Οι υψηλού κινδύνου ασθενείς να λάβετε τα απαραίτητα σχολαστικά μέτρα προστασίας, να πλένετε τα χέρια σας και να μείνετε σπίτι αυστηρά.

Εκ μέρους των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιατρών σας δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε να είμαστε παρόντες στα ιατρεία μας, για να σας δώσουμε κάθε συμβουλή, να μετριάσουμε τους φόβους σας, αλλά και να μην εφησυχάζει κανείς. Εξυπηρετούμε τα έκτακτα περιστατικά ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ, αναβάλλουμε για λίγο καιρό τους τακτικούς προληπτικούς ελέγχους ασθενών μας και αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό στα ιατρεία, όπως και στα νοσοκομεία. Να γνωρίζουν όλοι ότι δε θα μείνουν χωρίς την στήριξη του γιατρού τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !

Η υγεία πάνω από όλα. #menoumespiti.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Η Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου   Δημήτριος Οικονόμου