Ανακοινώσεις - Αποφάσεις Δ.Σ

ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ: Άλλο ένα ακατανόητο λιβελογράφημα από τον ΙΣΑ !

Ιουλίου 25, 2013 • By

Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ
Δυστυχώς, ο ΙΣΑ  ανέβασε στην ιστοσελίδα του άλλο ένα ανυπόγραφο λιβελογράφημα που το μόνο που καταφέρνει είναι να εκθέτει τον μεγαλύτερο ιατρικό σύλλογο της χώρας ! Είναι προφανές ότι κάποιοι γνωστοί – άγνωστοι έχουν μπερδέψει τον ρόλο του εκπροσώπου των ιατρών με τον ρόλο του πολιτικού παράγοντα που επιθυμούν να παίξουν ! Με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο απόθεμα κατανόησης, θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε ότι ο ρόλος των ιατρικών συλλόγων είναι να ενώνουν και ΟΧΙ να διχάζουν τα μέλη τους!

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ δεν θα τους ακολουθήσει στις τακτικές που επέλεξαν, ούτε θα επιχειρήσει να αντικρούσει τις αστήρικτες αιτιάσεις τους, καθώς αυτό το αφήνουμε για τους αναγνώστες του λιβελογραφήματος ! Ο ΙΣΑ αν είχε αντιδράσει με την μισή σφοδρότητα, που τώρα αντιδρά στην πρόταση για τα 5 ευρώ συμμετοχή, στα κατά καιρούς νομοθετήματα που πέρασαν στην πλάτη των ιατρών, τώρα το σώμα θα ήταν σε πολύ καλύτερη μοίρα !

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ πιστεύει ότι θα πρέπει όλοι οι γιατροί να σεβόμαστε τον συνάδελφό μας και τις νόμιμες επαγγελματικές του επιλογές, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ενώσουμε τον ιατρικό κόσμο και όχι να τον διχάσουμε, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να συνθέσουμε και όχι να αποσυνθέσουμε, θα πρέπει τέλος να διατυπώσουμε βιώσιμες προτάσεις πολιτικής υγείας και όχι να λαϊκίσουμε. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η αταλάντευτη πορεία μας !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δείτε το λιβελογράφημα εδώ